Jaarvergadering 2020

LET OP I.V.M. ONTWIKKELINGEN VAN HET CORONA-VIRUS IS DE KANS GROOT DAT DE JAARVERGADERING WORDT UITGESTELD. UITERLIJK MAANDAG A.S. WORDT EEN DEFINITIEF BESLUIT GENOMEN.

Hier vindt u agenda en vergaderstukken voor onze jaarvergadering op woensdag 18 maart 2020. Daarmee kunt u deze van tevoren inkijken, downloaden of printen (vergaderstukken zijn ook beschikbaar tijdens de vergadering).

Voor een vlot verloop van de vergadering vragen wij u deze stukken tijdig te lezen en uw vragen gericht te formuleren op onderwerp of inhoud.

Hiervoor alvast onze dank en tot 18 maart

Wij verzoeken u via [Contact] -> [Vragen  of Reageren] op deze site, ons in kennis te stellen van uw komst. Dit vanwege het feit dat ook niet-leden welkom zijn op onze ledenvergadering.  Wij kunnen dan rekening houden met de benodigde zaalruimte en catering.